Friday 6 February 2015

Ballonnenclown Arjen Reinders geeft vanaf vandaag een goochelworkshop


Naast de benodigde discipline om  goochelkunsten uit te voeren vraagt het goochelen om veel kennis van zowel praktische  psychologische vaardigheden. de basis hiervan kan helpen om een goede onvergetelijke indruk bij je zakenpartner achter te laten. Het algemene publiek is meestal niet op de hoogte van de verschillende moeilijkheidsgraden die de  goochelaar moet doorlopen. Je kan hierbij denken aan persoonlijke communicatieve vaardigheden. technieken waarmee je je geheugen kan verbeteren leren om overtuigend over te komen, de kracht van het afleiden, creativiteit en probleem oplossend kunnen denken. Al deze vaardigheden moeten zelfverzekerd  en met een vleugje humor aan het publiek getoond worde.
http://www.blown-twisted.nl
 
Een Goochel workshop als Team Building activiteit is  vaak een creatieve  manier om resultaat gericht doelen te behalen. Voor bedrijven en verenigingen is het de manier om de groep op een creatieve manier samen te laten werken.  Tijden s een twee uur durende workshop worden effectieve goocheltrucs aan geleerd. Waardoor er op een ander manier naar mogelijkheden en oplossingen wordt gekeken. Dit zorgt voor een gezamenlijke ontspannen sfeer. Daarnaast is er tijd om problemen te bespreken en om feedback te geven. 

Arjen Reinders is een geschikte goochelaar voor kinderfeesten en familie feesten hij is vooral bekend als  ballonnenclown waarbij hij een onvergetelijke indruk bij de kinderen achterlaat. Er is er maar één zoals Arjen hij is authentiek en leert de kinderen in zijn workshop innovatieve goocheltrucs. Daarnaast leert leert hij de kinderen ook nog eens clowneske vaardigheden en stunts. Hij heeft al meer dan 15 jaar een succesvol entertainment bedrijf .

http://www.blown-twisted.nl


Arjen Reinders is daarnaast ook nog eens bedrijfsleider van een  online goochelwinkel dat een grote collectie aan download video’s, boeken, cd’s, dvd.s,  goochelproducten en trucs voor clowns. Wisten jullie dat het woord clown uit het Engels, waar het oorspronkelijk "onbenul" of "boerenpummel" betekent. Het is verwant aan het woord kluns. Een andere verklaring is dat het woord afkomstig is van het Latijnse colonus, dat "boer" betekent. In de entertainment is een clown niet negatief en wordt vooral gezien als een grappig open personage. Arjen zijn goochelworkshop  en   Ballonnenclown shows zijn erg uniek  Hij treed vooral in Nederland, België en Duitsland op. 

No comments:

Post a Comment