Friday 6 February 2015

Goochelaar! Jij bent de beste keuze als kinderentertainer



Een goochelaar is iemand die magische effecten vertoond en de mogelijkheid heeft om achter de geheimen, van de wetenschap van de magie, psychologie en de bovennatuurlijke aspecten te komen. Veel illusionisten hebben de ervaring om verbluffende illusies te vertonen. Een illusionist wordt met name gezien als iemand die magische effecten aan een groot publiek vertoond. Voor een goochelaar geld eigenlijk hetzelfde. Illusionist is dan ook wel een moderne naam. Een illusionist zou niet gouw aan Table magic doen, door langs de tafels in een restaurant te gaan. Dan heb je nog de Tovenaar, tegenwoordig zijn dit de mensen die beweren dat ze over occulte gaven beschikken. Deze gave zouden ze vanuit bovennatuurlijke verschijnselen en of gebeurtenissen en door het lezen van occulte boeken  hebben verkregen.

http://www.blown-twisted.nl/kinderfeestjes/


Zo zie je dat de magie eigenlijk op verschillende manieren geïnterpreteerd en uitgeoefend  kan worden. 

Om kinderen blij te maken! Dan is een  Goochelaar een goede keuze. Door de kinderen met magische  verrassingen en een gevoel van verwondering aan te bieden, zie je dat je het magische denken bij de jonge kinderen versterkt. Hierdoor heeft een bezoek of het zien van een goochelaar een langdurige uitwerking. Soms kunnen ze zich hun hele leven lang het speciale moment met de goochelaar nog herinneren.   

http://www.blown-twisted.nl/schminken/


Wanneer je je eigen kinder entertainer inhuurt is het belangrijk om je  af te vragen  waarvoor je betaald. Vraag hier altijd  naar en let vooral op de extra service die de entertainer je kan bieden.  Hier een voorbeeld van een aantal vragen die je in gedachten kan nemen.  Is de entertainer geschikt om het gewenste amusement voor het feest te  bieden?  Wat voor programma kan de entertainer bieden en wat kost dit? Hoe lang duurt het optreden? Zodra alle vragen naar tevredenheid zijn beantwoordt dan kan je de voor jouw geschikte Goochelaar als Kinderentertainer  boeken. 

http://www.blown-twisted.nl/schminken/

Om de juiste sfeer voor een geslaagd optreden van de kinderentertainer te creëren is het raadzaam om een aantal regels op te volgen. Stel je bent van plan om een 3 uur durend kinderfeest te organiseren. Dit is een lange tijd voor een kinderentertainer zeker wanneer je van hem verwacht dat hij drie uur lang de aandacht van de kinderen moet vasthouden. De kinderen hebben een maximale spanningsboog van 45 minuten waarin ze stil kunnen zitten en aandachtig kunnen luisteren. Hierna moeten ze de mogelijkheid krijgen om  hun energie even kwijt te  kunnen raken.  Kinderen raken snel afgeleid zorg daarom voor een prikkelarme ruimte. Dit is een  lege ruimte zonder speelgoed etc.  waar ze tijdens de show aan kunnen zitten. Wanneer één kind afgeleid is dan raken de anderen ook sneller af geleid. 

Wanneer het om een feest gaat waarbij zowel kinderen van 4 en 13 jaar aanwezig zijn. Dan is het niet verstandig om een entertainer die zich  enkel op de jongste kinderen richt in te huren. De oudere kinderen gaan zich dan vaak met de show bemoeien en laten weten dat ze de trucs kinderachtig vinden. daarom moet de aandacht over zowel de jonge en de oudere kinderen worden verdeeld. Dit kan  door trucs die qua niveau verschillen af te wisselen. Een goede entertainer weet dat het soms nodig is  dat hij tijdens het feest zijn programma moet aanpassen zodat iedereen optimaal geamuseerd kan worden.
Arjen Reinders is een bekende en betrouwbare aanwinst wanneer het  om de entertainment van kinderen gaat. Met Arjen Reinders ben je verzekerd dat de kinderen veel plezier en een geweldige tijd zullen hebben. 

No comments:

Post a Comment