Tuesday 24 February 2015

Ballonnenclown en goochelworkshop door Arjen Reinders



De vaardigheden die je nodig hebt om goocheltrucs te vertonen vragen om veel discipline, alleen hierdoor is het mogelijk om de verschillende psychologische achtergronden voor 100% te begrijpen en toe te passen. De basis van deze kennis kan al heel handig zijn om de contacten en socialenvaardigheden te verbeteren. Het algemene publiek uit de maatschappij is zich vaak niet bewust van de verschillende disciplines waaruit een goochelaar zijn materiaal haalt. Het belangrijkste is zijn eigen karakter en het contact met het publiek. Ook trucs en technieken om het geheugen te verbeteren zijn van groot belang. Daarnaast moet je de mensen kunnen overtuigen en alles over de kunst van het misleiden weten. Ook de termen  lef en geluk spelen een grote rol en dat allemaal met een knipoog  waarbij altijd ruimte voor wat humor  moet worden gehouden.    
Goochelworksop is een creatief op resultaat gerichte mannier waarmee je belangrijke praktische vaardigheden kan versterken. Daarnaast versterkt het de band in de groep binnen het bedrijf.  Een  twee uur durende workshop met goochel attributen richt zich om op een effectieve wijze een aantal trucs te leren die in een huidige situatie kunnen worden toegepast. Alles wordt verder in een ontspannen en rustige mannier uitgelegd. Er is volop mogelijkheid om alles te evalueren en bij elkaar uit te proberen.
http://blown-twisted.nl/voorbeeld-pagina/
Leer onze  Ballonnenclown en de rest!  Wij gaan net iets verder hier voor uw plezier!
Arjen Rienders is gespecialiseerd in de entertainment voor kinderfeestjes inclusie goochelshows voor scholen en bedrijven. Zijn karakters Ballonny mcarony , Augusto de tovenaar en lange Jan de trucjesman zijn dan ook bekend bij de kinderen. Daarnaast kan hij als extra optie schminken en ballonnenmodelleren en kleine gekleurde pannenkoeken die hij ter plekke bakt aanbieden.  Om een volledige lijst te bekijken vragen we u om naar de bovenstaande "service" pagina te gaan. 
Arjen heeft veel ervaring als Ballonnenclown en heeft voor verschillende families en kinderen op schoolfeesten, kinderfeesten, bedrijfsfeesten, evenementen en markten opgetreden.   .
Stel je voor een enkele website (contact adres) waar je al je entertainment voor je kinderen en geliefde kinderen kan vinden. Of je nu een  clown, schminkster, ballonnenkunstenaar,  grappige goochelshow,  lopend entertainment  of meer zoekt. Je kan het vinden en ze zijn betrouwbaar, professioneel en hebben voldoende ervaring opgedaan om uw feest te laten slagen!

No comments:

Post a Comment