Friday 6 February 2015

Hoe treed je op het toneel op als clown of tijdens een toneel goochelshow en of goochelworkshop



Deze  workshop richt zich vooral op de expertise van de goochelende clown. Leer je eigen karakter te vergroten en geniet van je rariteiten. Raak vertrouwd met je eigen aardigheden en aangeleerde absurde dingen. Lach om je zelf en geniet hiervan. deze basis heb je nodig om een ander aan het lachen te kunnen maken. En er is zoveel mogelijk om dit te bereiken. Geniet daarom van de vrijheid die de clown van zijn kwetsbaarheid krijgt.  

http://www.blown-twisted.nl/kinderfeestjes/


Als je goed kijkt dan zie je dat de meest gedragingen van een clown erg absurd kunnen zijn. Vooral wanneer je je op de lichaamstaal, emoties, woorden en geluiden let. Het doel van een clown is om het falen en zijn kwetsbare kant als sterke kant te tonen. We moeten vooral ons zelf blijven en de dingen eens vanuit ander perspectief benaderen. eigenlijk is dit al een zeer menselijke en natuurlijke mannier van handelen. Dus iedereen kan het! Maar er zijn er maar weinig die genoeg openstaan om de clown in zichzelf leren kennen.  

Deze cursus is zeer geschikt voor mensen die geïnteresseerd zijn om de clown in zich zelf te ontdekken. Er si verder geen ervaring nodig. 

Arjen Reinders is een clown entertainer, leraar, regisseur, onderzoeker, schrijver en een gepassioneerde goochelaar en dit is aan de hand van zijn meer dan 15 jaar ervaring  met opteerden en toneel goochelen terug te zien. Hij heeft al heel wat rond gereisd om aan theaters, straattheaters en festivals mee te doen. Hij is en wordt door een senior professionele goochelaar gecoacht. Arjen kan je  dan ook wel een veelzijdige duizendpoot te noemen.
http://www.blown-twisted.nl/


Elk jaar in het winter seizoen, is er in de grote steden van Nederland wel wat leuks te doen voor de kinderen. Je kan hierbij denken aan: muziek optredens, toneelshows, schminken, jongleer acts en nog veel meer. Mocht je het gemist hebben kijk dan eens op internet of bij het VVV kantoor, Er is genoeg leuk familie entertainment bij je in de buurt te vinden. 

Dit was de derde keer dat Arjen samen met zijn assistent als clown ballonnen maakte en de kinderen schminkte. Het is altijd heerlijk om in de wintermaanden zowel buiten als binnen de mensen die genieten van de atmosfeer en de hapjes ook nog eens met ballonnen, goocheltrucs  en schminken te trakteren.  Het is daarnaast inspirerend om geweldige leuke en interessante mensen te ontmoeten. Dus  ga er op uit wie weet kom je er Arjen als clown met een workshop of een heuse show met toneel goochelen tegen. 

No comments:

Post a Comment