Thursday 2 April 2015

Ballonnenclown en goochelworkshop bij Arjen Reinders’s boeken



Het uitvoeren van de benodigde praktische en psychologische vaardigheden die bij het goochelen komt kijken vragen om veel discipline. Deze vaardigheden kunnen erg goed van pas komen. Je kan hierbij denken aan sociale en persoonlijke vaardigheden, natuurlijk overkomen op uw klant en het vergroten van je geheugen. Bekende vaardigheden van goochelaars zijn: de kunst van het afleiden, sturen, gedachten in het hoofd planten maar ook het kunnen oplossen van verschillende problemen. Dan nog het allerbelangrijkste de humor.  

Een goochelworkshop is een creatieve en op resultaat gerichte bezigheid, waarin de vaardigheden die je op de werkvloer en in je privé nodig hebt beter leert te gebruiken. Het is op de praktijk gericht en voor bedrijven goed als een vorm van team building in te zetten. Het samenwerken komt dan ook meerdere malen aan bod.  Een twee uur durende workshop met goochelen richt zich voornamelijk op goochelen en de psychologie die daarbij komt kijken. Het is belangrijk om te weten hoe een mens denkt en waarneemt. Alles wordt op een rustige mannier uitgelegd en uitgeprobeerd. Daarnaast is er voldoende ruimte om vragen te stellen. Uiteraard leert iedereen een aantal professionele goocheltrucs die hij zij in het dagelijkse leven aan familie en vrienden kan gaan vertonen.


Welkom bij de Ballonnenclown en meer!  Wij gaan verder waar anderen stoppen!
Arjen Reinders is met name gespecialiseerd in de entertainment voor kinderen en familie(verjaardag)feestjes waaronder goochelshow optredens. Hij kan met zijn karakter Ballonny Macarony of Lange Jan de Trucjes man op elk feest  komen en daar zijn trucs en ballonnenkunsten laten zien. Ook zijn er nog vele andere mogelijkheden en service zoals schminken, pannenkoeken enzovoort. Voor meer informatie raden we u aan om naar de "Service" pagina boven aan te gaan.
Arjen heeft al heel wat optredens en shows als ballonnenclown verzorgd. Ook is hij al bij honderden verschillende families, kinderfeestjes en scholen geweest. Ook wordt hij veel door bedrijven gevraagd en is de kans groot dat je hem op verschillende evenementen binnen de Benelux kan tegen komen.  

Stel je voor één contactadres voor alle kinderentertainment. Een adres waar kinderen voorop staan. Je kan hierbij denken aan een clown, schminkster, ballonnenclown,  komische goochelshow, wandelend entertainment en nog veel meer. Complete betrouwbare en professionele entertainment die overal ingezet kan worden!

No comments:

Post a Comment