Thursday 2 April 2015

Beste Goochelaar! Wij willen u als kinder entertainer



een goochelaar  is een persoon die een beetje magie in het leven van anderen wil brengen. Hij doet  dit doormiddel van zijn kennis en vaardigheden die hij aan de hand van zijn studie tot goochelaar heeft opgedaan. Het publiek verwacht en of denkt dat hij of zij over 

 bovennatuurlijke gaven beschikt. Veel illusionisten maken maar al te graag van gebruik van deze stigma. Ze combineren hun trucs, op het toneel vaak met afwisselende opzwepende muziek, grote magische dozen en mooie vrouwen. Snelheid en vingervlug past meer bij de titel van een goochelaar.  Dan heb je ook nog een enkeling die zichzelf als tovenaar of heks neerzet. Zo'n tovenaar is Uri Geller iedereen geloofd dat hij met zijn mentale krachten lepels kan buigen. Hij was ook één van de eerste goochelaars die dit deed. Alleen hij had de kennis en de kracht totdat er na een aantal jaren meerdere volgers kwamen die het zelfde konden bewerkstelligen. Er zijn veel geheimen in de goochelwereld en veel geheimen worden niet zomaar prijs gegeven.  Hierdoor zijn er in het verleden veel geheimen kwijtgeraakt. Dit gebeurde meestal na het overlijden van een goochelaar. Dit zelfde geld eigenlijk voor de geheimen uit de geschiedenis van de magie, tovenaars, spreuken, brouwseltjes dit wordt ook wel  het occulte genoemd, dat letterlijk geheim of geheime technieken betekend.

Wilt u dat de kinderen veel plezier zullen hebben, dan is het inhuren van een goochelaar een goede keuze. Kinderen verassen met een geweldig magisch optreden zorgt ervoor dat ze interactief, samen met de goochelaar een leuke tijd zullen beleven. Het langdurende  effect van zo'n ervaring is dat hun verbeeldingskracht wordt geprikkeld en daarnaast zullen ze nog lang van de magische effecten kunnen na genieten.    

Wanneer je van plan bent om een  kinderentertainer te boeken, wees er dan zeker van dat je goed weet wie je in huis haalt en voor welke service je moet betalen. Vraag aan de entertainer wat hij de kinderen kan bieden. En mocht je vragen hebben, wacht daar dan niet mee. Zet deze in de mail of vraag ze in een persoonlijk gesprek en of telefoongesprek. zie hier een aantal vragen die je zou kunnen stellen. Kan de entertainer het amusement voor het feest ,kinderverjaardagsfeest verzorgen? Kunnen hij / zij voor de leeftijd van jouw kinderen optreden? Krijgen de kinderen na afloop een prijs of een cadeau mee naar huis? Hoe lang duurt het optreden?   Wanneer alle gestelde vragen naar tevredenheid zijn beantwoord, dan kan je besluiten om de juiste goochelaar als kinder entertainer in te huren.



Een positieve atmosfeer voor de kinderen creëren is niet makkelijk. Vooral wanneer je van plan bent om een groep kinderen een lange tijd bezig te houden. Voor het entertainen van de kinderen zijn er een aantal zaken waar je rekening mee kunt houden. Denk hier vooral aan wanneer je op de locatie een succesvolle goochelshow wil hebben.  Stel je voor je wil een drie uur durend feest te voor de kinderen gaan organiseren. Dit is een lange tijd voor een entertainer, hij zou hard moeten werken om de kinderen bezig te houden. Veel entertainers bieden een vast programma die ze van te voren hebben in gestudeerd en waarmee ze keer op keer succes hebben geboekt. Verwacht niet dat een kinderentertainer drie uur lang de kinderen bezig zal houden. Ook is het mogelijk om de entertainer te vragen of hij geanimeerd kan komen. Hierbij kan je denken aan een Indiaan (medicijnman), Tovenaar, clown, of andere grappige personage.  Het is wel belangrijk om de leeftijd van de kinderen door te geven. Naar aanleiding van de leeftijd kan je met de entertainer beslissen of het wel of niet verstandig is om de entertainer geanimeerd te laten komen. Een goede entertainer weet altijd hoe hij zijn show aan d leeftijdscategorie van de kinderen kan aanpassen.  Ook kan je afspreken dat er prijzen moeten worden uitgedeeld en of dat ze een ballonnenkunstwerk en goocheldiploma mee naar huis kunnen krijgen.  

Arjen Reinders is een betrouwbare kinderentertainer die tevens een pedagogische opleiding heeft afgerond. Wanneer je Arjen Reinders boekt dan bent u verzekerd van dat de kinderen een geweldig feest hebben.

No comments:

Post a Comment