Thursday 2 April 2015

Op het Toneel goochelen een goochelshow voor alle goochelliefhebbers in Europa



Het goochelen is een onderdeel van één van de oudste breed verspreide kunstvormen waarbij er voor een publiek word opgetreden. Het is een discipline met een lange geschiedenis dat informele experimenten betreft. De zoektocht van de inventieve goochelaars zorgt ervoor dat ze met vernieuwende acts in de media komen.  Maar in werkelijkheid zijn de meeste nieuwe creaties uit de geschiedenis van het goochelen en de zoektocht daarin ontstaan. De psychologie achter het goochelen is gericht op het misleiden en het manipuleren van gedachten en de menselijke psyché. Goochelen is een rijke en grotendeels onontgonnen bron van inzicht in de waarneming en bewustzijn. 

http://blown-twisted.nl

Goochelen, soms aangeduid als toneel goochelen is goed te onderscheiden van de paranormale of rituele magie. Het is een kunstvorm dat het publiek doormiddel van trucs en illusies weet te entertainen. Voor het publiek komt het over alsof ze in de werkelijkheid onmogelijke bovennatuurlijke hoogstandjes met gebruiksvoorwerpen zien gebeuren. Dit soort prestaties worden goocheltrucs, effecten en illusies genoemd. Een professional die dergelijke trucs uitvoert noemen we ook wel een toneel goochelaar of een illusionist. Traditioneel, onthullen goochelaar hun geheimen nooit aan het publiek. Veel principes  binnen het toneel goochelen zijn oud en bestaan soms al 100 jaar of nog langer. Er wordt vaak over de trucs gezegd, dat het allemaal met rook en spiegels gedaan word. Tegenwoordig doen illusionisten en goochelaars hun best om dit concept te vermijden. Er zijn ook andere geheime methoden. 

Een goochelshow die met een optimistisch en prettig gevoel wordt afgesloten! Arjen Reinders brengt zijn programma zeer toegankelijk, vol humor en met oog en oor voor alle kinderen.  Zijn show is erg interactief, hierdoor houdt hij voldoende ruimte om te kunnen improviseren. 

http://blown-twisted.nl


Een goochelshow richt zich vooral op het aanmoedigen en vergroten van de creativiteit en  emoties van de kinderen.  Dit gebeurd met name doormiddel van verschillende theater aspecten zoals: verhalen vertellen, goochelen, poppenshow, muziek, samen leren (educatief) en uiteraard veel interactie en nog veel meer.  Eigenlijk zover als de creativiteit van de entertainer het toelaat!  Ons primaire doel is om de kinderen op een professionele manier te vermaken. Arjen Reinders is een geschikte toneel goochelaar wanneer het om kindershows met goochelen gaat.

No comments:

Post a Comment