Thursday 2 April 2015

Een goochelworkshop van ballonnenclown is een veel besproken onderwerp in het Westen avn Europa geworden!

Tonnen en nog meer magie en humor, plezier, genieten, lachen  en een beetje spanning daar houdt iedereen toch van. Dit zijn de ingrediënten van een goochelworkshop en of workshop waarin veel over het ballonnen modeleren geleerd kan worden.  Hierbij wordt het beroemde ballonnenhondje natuurlijk niet over geslagen.  De mensen die  de mooiste creaties van ballonen kunnen maken worden ook wel twisters, ballonmodelleurs en ballonnen artiesten genoemd.  De meeste twisters treden in restaurants, kinderfeestjes, markten, barderiën en op straat  op. 

Twee van de meest bekende manierenn van het balonnen modelleren is het ballonmodlleren met één enkele ballon. Dit spreekt voor zich er wordt niet meer dan één ballon gebruikt om het dier of speciale creatie te maken.  de andere mannier is het gebruik van meerder en verschillende soorten ballonnen. Elke mannier heeft zo zijn eigen voordelen en nadelen. De meeste ballonnen artiesten zijn vaardig op het gebied van beide mannieren. Hierdoor kunnen ze bij elke gelegenheid wel iets moois maken. Soms is er veel tijd over om een groter kunstwerk te maken., dan worden er speciale weeftechnieken toegepast. met deze techniek kan je muren of dichte mandjes en hoeden maken.  Meer informatie over het ballonnen modelleren kan je vaak via een kwalitaieve  goochelworkshop te weten komen.

http://blown-twisted.nl/prijzen/

http://blown-twisted.nl/prijzen/

http://blown-twisted.nl/prijzen/


Ballonnenclowns zijn een bekend en veel gevraagd onderdeel bij een  clown voorstelling. Goochelwinkels en fopwinkels  die nu feestartikelen winkels worden genoemd verkopen de benodgde ballonnen  die je bij  feesten kan inzetten. Ook verkopen ze professionele modelleer ballonnen. Dit zijn de zogeheten Qualtex 260 .  Als je nog geen ervaring met  ballonnen hebt dan raden we je aan om een handzaam pompje met wat ballonnen en een instructieboekje aan te schaffen. Hierna hoef je je niet te vervelen, er zijn heel veel verschillende boeken en dvd's over dit onderwerp te vinden.

Arjen Reinders helpt jou tijdens zijn goochelworkshop en leert je hoe je een ballonnenclown  kunt worden. Dit is leuk om te leren en geschikt voor kinderen, tieners en zelfs  de ouderen.  Met zijn dynamische goochelenergie staat hij bij velen bekend als een succesvolle goochelaar en dat niet alleen in Nederland maar ook in België en Duitsland. Wacht niet te lang boek hem snel en je zal zien dat hij een geweldige show voor het publiek zal neerzetten.  

No comments:

Post a Comment