Thursday 2 April 2015

Geniet van een Nederlandse Goochelshow

Voor een baby is de Wereld op zich al magisch te noemen. Er is echter één interessant en spannend feit dat men wil vertellen. Zowel kinderen als volwassenen laten zich graag door goocheltrucs verwonderen. Er is iets wat de mensen aantrekt in het verwonderen door iets te laten zien dat in werkelijkheid onmogelijk is. Wist je al hoe de jongeren erachter komen hoe ze een goocheltruc kunnen leren en uitvoeren? Kinderen en jongeren zijn namelijk best in staat om de zelfde trucs die een goochelaar doet aan te kunnen leren. Kinderen kunnen dus al op jonge leeftijd goochelaar worden. Met genoeg hulp en coachen kunnen ze al op jonge leeftijd hun professionele trucs aan de toeschouwers laten zien. Het geheim zit in het geduld en door met makkelijke goocheltrucs te beginnen. Wanneer ze hier ervaren in zijn geworden en het publiek met deze trucs kunnen entertainen dan is het tijd om de wat moeilijkere trucs uit te gaan proberen. De meeste mensen houden wel van een interessante goochelshow!

Arjen Reinders is een erg geliefde goochelaar in Nederland, zijn humor en illusies hebben dan ook een grote impact op het jonge publiek uit Nederland, België en Duitsland wanneer hij de bedrijfsfeesten daar bezoekt. Arjen treed overal in Nederland, België, Duitsland en de rest van Europa op bedrijfsfeesten, festivals, clubs, persoonlijke feesten, trouwerijen en zelfs kindershows. Hij weet  heel goed hoe hij met zijn pedagogische achtergrond elk type publiek kan vermaken. Arjen is ook nog eens een geweldige kinderentertainer. Hij onderhoudt zich met elk kind, weet hoe hij hun aandacht vast moet houden en begeleid ze op een pedagogisch verantwoorde mannier op het podium wanneer ze hem bij een truc assisteren.
 

http://www.blown-twisted.nl/ballonnen-kunst/


Het maken van een goochelshow

Als je van plan bent om je goocheltrucs op een groot podium te laten zien zoals op een schoolfeest voor andere kinderen of op een kinderdagverblijf. Dan moet je meerdere trucs gaan bestuderen en aanleren. Het is belangrijk dat je de kinderen minimaal een uur met je show kan vermaken. De opbouw van een show hangt vaak van de leeftijd en het thema dat je  kan uitvergroten af. Heel vaak wordt een verhaallijn als rode draad voor de structuur van de show gebruikt. Zodra je de verhaallijn voor ogen hebt, kan je opzoek gaan naar de magische momenten, dus de goocheltrucs die je in het verhaal en de show wil laten zien. Het is heel belangrijk dat de trucs die je laat zien ook bij je verhaal passen. Verkeerde trucs geven vaak een verkeerd beeld en leid de kinderen en volwassenen erg van het verhaal af waardoor het publiek je show niet meer begrijpt. Kinderfeestjes zijn vooral erg plezierig en het valt best mee om een groep jonge kinderen te entertainen. Mocht je opzoek zijn naar een entertainer voor het kinderfeest van je kind, dan is het verstandig om eerst na te gaan wat je verwachtingen zijn van een artiest. Meestal maakt het de jonge kinderen weinig uit, uit welke keuze een kinderentertainer wordt gekozen. Kinderen vinden alles leuk, als ze maar op een leuke ontspanen mannier bezig gehouden worden.

Zodra je alle bovenstaande acties hebt toegepast, dan raad ik je aan om alle trucs goed te blijven onderhouden, door deze zorgvuldig te oefenen en te blijven herhalen. Niemand zit op een slechte show te wachten. Ze zullen je dan ook niet een tweede keer boeken of positieve feedback geven.

Contracteer Arjen Reinders hij kan u allen een onvergetelijke grappige en gezellige moment van de dag bezorgen!

No comments:

Post a Comment