Thursday 2 April 2015

Hoe wordt je de meest gevraagde kinder entertainer



De weg naar de magie kan een erg hobbelige weg zijn, die vol valkuilen en  gebarsten ballonnen zit. Maar er is altijd licht aan het eind van de tunnel! Jij kan de beste kinderentertainer die er ooit geweest was worden! .......Oké een beetje overdreven, toch weet ik zeker dat je een goede entertainer voor kinderen kan worden wanneer je deze onderstaande regels volgt.

Oefen, oefen blijf oefenen!

Iedereen kent wel het gezegde oefening baart kunst, dit is de waarheid als het om het winnen van Olympisch goud  of als  het om een optreden op een kinderfeest met een kamer vol acht jarige kinderen gaat. Wees ervan verzekerd dat je de goochelroutines goed van te voren hebt uitgevoerd en getest. Daarnaast zorg ervoor dat je wat trucs achter de hand hebt voor het geval er iets mis gaat. Als je de trucs van binnen en van buiten kent dan hoef je niet bang te zijn  dat er iets mis zal gaan.  

http://blown-twisted.nl/prijzen/

http://blown-twisted.nl/prijzen/


Leer van de besten

Je hebt altijd wel je praatje klaar, maar weet je ook hoe je je dient te gedragen en te bewegen? Een goochelaar is veel meer dan iemand die wat trucjes kan laten zien. Hij is een doorgewinterde showman. Als je het publiek aan je kan binden, zelfs de kleintjes dan heb je een veel  grotere kans dat je op het podium zal slagen.  Je optreden tijdens het toneel goochelen zal wel eens een hit kunnen zijn. Zelfs wanneer je niet zo'n fan van het theater bent of niet een natuurlijke charismatische uitstraling hebt, zal je het in de wereld van de magie nog ver kunnen schoppen. Kijk naar andere goochelaars, let vooral op hoe ze  de interactie met het publiek creëren en onderhouden. Het gaat er niet om dat je het kopieert, maar leer ervan en gebruik deze technieken in je eigen show en pas deze aan jouw stijl aan. Wees Unique! 

maak van iets slechts iets goeds

Op sommige momenten zal je in je carrière een paar tegenvallers tegen komen. Dit is eigenlijk heel normaal. De sleutel van succes is, evalueer wat fout ging en geef nooit op.  Leer van je fouten, dus als je konijn een keer in je hoed stikt of wanneer je assistent per ongelijk echt in tweeën hebt gezaagd dan regel je gewoon een andere (grapje, wees voorzichtig!) Elke goochelaar heeft zijn  moment van schaamte en mislukking , geef nooit op! 

jouw tijd komt wel

Het kan erg frustrerend zijn om te wachten tot je gebeld wordt voor je eerste optreden. Je hebt al heel veel geoefend en voor vrienden en kennissen opgetreden, maar nog steeds geen betaalde opdracht. Maak je niet druk blijf oefenen en kijk of je je act nog iets kan verbeteren door nog wat trucs aan je show toe te voegen of misschien wel weg te halen. Er komt vanzelf dat moment dat de telefoon vanzelf een keer voor jou af zal gaan,  waardoor je geboekt wordt door mensen die je act maar al te graag willen zien! 

houd het leeftijd gebonden

Je hebt een boeking voor een kinderfeestje voor kinderen van 6 jaar binnengehaald. Je hebt je routines heel goed bestudeerd en je kan deze volledig uit je hoofd uitvoeren.  Nu merk dat niemand, geen kind op je routine reageert. Het is namelijk heel belangrijk dat je de trucs aan de leeftijd van de kinderen aanpast. Een volwassen goochelshow ook al is deze super goed zal kinderen van 6 jaar weinig interesseren.  De kinderen houden van interactie en gekkigheid. Dus als je  routine te serieus is en weinig interactie heeft, dan raad ik je aan om thuis te blijven.Met al deze tips die ik uit de doeken heb gedaan, weet ik zeker dat je het publiek zal imponeren. Zorg dat je boekingen krijgt en verspreid de magie!

Wanneer je een kinderentertainer inhuurt, verwacht dan dat je gekke en grappige objecten waarmee gegoocheld wordt in de show kan verwachten. kleine kinderen houden van plezier en magie, ze zullen erdoor moeten lachen en tegelijk verwondert raken. 

No comments:

Post a Comment